Samsonite Spark schoudertas

 89,00

Clear

Dit is de Samsonite Spark schoudertas. Maak kennis met Spark serie, de volgende generatie van Samsonite en hun bestverkopende soepele collectie. Deze collectie biedt een volledig reisassortiment van veel praktische modellen. Het nieuwe ontwerp is lichter, biedt extra volume en heeft handige functies.  Deze collectie is beschikbaar in meerdere kleuren, waarmee je nog jarenlang van je bagage zult genieten.

Deze Samsonite schoudertas heeft een ruime toegang tot het hoofdcompartiment. In combinatie met de koffers van de Spark serie gaat u goed uitgerust op vakantie. Naast de standaard serie koffertjes zijn er nu ook koffertjes die gemaakt zijn van gerecyclede pet-flessen. Deze serie heeft dan ook Samsonite Spark ECO, en vind je ook in onze webshop. Zo draag je, hoe klein ook, toch je steentje bij aan een beter milieu. Per slot van rekening begint een beter milieu bij jezelf.

Om ook je pak netjes en kreukvrij mee te nemen is er een speciale zogenaamde Samsonite Spark garment bag. Deze vouwt twee keer, waardoor het ook als handbagage meegenomen mag worden. Zodat je tijdens je zakenreis niet hoeft te wachten bij de band.

De schoudertas van de Samsonite Spark-serie is een handige tas, die u ook over de trolley kunt schuiven, zodat u die niet hoeft te dragen.

Additional information

Weight N/B
Dimensions N/B
Kleur

Black, Blue