Eastpak rugtas OutOfOffice

 65,00

Clear

De Eastpak Out Of Office
Eén van de meest verkochte tassen van Eastpak voor de middelbare school is deze OutOfOffice rugtas. Aan de voorkant van de rugtas zit een ruim voorvak, dat is af te sluiten met een rits. Je kunt hierin bijvoorbeeld je broodtrommel doen, of je agenda. Dan kun je die snel pakken. De inhoud van deze tas bedraagt 27 liter. De Eastpak Padded Zippl’r is wat ronder van vorm en heeft een inhoud van 24 liter. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints.

Handig laptopvak
Deze Eastpak rugtas Out of Office uitgevoerd met laptopvak voor maximaal 15,6 inch laptops. Dat vak voor de laptop is gewatteerd, zodat de laptop of tablet of chromebook goed beschermd wordt. Boven dit vak voor de laptop zit een doorzichtig vakje, waarin kleine spullen kunnen worden gestopt. Dit laptopvak bevindt zich in het hoofdvak. In tegenstelling tot de Eastpak Back To Work, die een laptopvak tegen de rug aan heeft zitten en met een rits is af te sluiten.

Regenhoes
Er is eventueel ook nog een Eastpak regenhoes te koop. Die kun je helemaal om de rugtas doen. Daarmee worden de boeken en de laptop niet nat als je onverhoopt overvallen wordt door een bui, waarmee je geen rekening had gehouden. Die regenhoes heet de Cory en is te bestellen op onze webshop. Bij het uitchecken kun je die eventueel bij de bestelling doen. De Cory regenhoes is te verkrijgen in twee kleuren. In het zwart, die kost slechts tien euro. Hij is er ook in het zwart, maar dan met een reflecterende print er op, zodat je goed opgemerkt wordt als je door het donker en in de regen moet fietsen. Veiligheid gaat boven alles. Want als het regent ben je toch al zo slecht zichtbaar in het verkeer. Er is trouwens ook nog een Eastpak rugtas OutOfOffice met twee reflecterende strepen op de voorkant. Heel veilig dus.

Additional information

Weight 0,570 kg
Dimensions 44 × 29,5 × 22 cm
Kleur

Beat Teasing, Black, Black Denim, Herbs Pink, Meshknit Blue, Reflective Cloud, Sunday Grey

Laptopmaat

15,6 inch

Dit zou u ook kunnen interesseren ...

  • Clear
  • Clear
  • Clear

Eastpak rugtas Padded Zippl’r

 55,00 58,00
  • Clear
  • Clear
  • Clear
  • Clear

Waterdichte regenhoes voor je rugtas

  • Clear