Eastpak rugtas Padded Zippl’r

 55,00 58,00

Clear

De rugtas icoon van Eastpak (de Padded Pak’r) is nu aangepast aan de huidige eisen en heet voortaan Padded Zippl’r. Uitgerust met laptopvak en een extra rits op het voorvak. De inhoud van deze tas bedraagt 24 liter. De Eastpak Out of Office heeft een iets grotere inhoud, 27 liter en heeft een iets groter laptop vak, voor maximaal 15,6 inch laptops. Dit laptopvak bevindt zich in het hoofdvak van de tas. Wil je dat de laptop tegen je rug aan zit? In een met een rits af te sluiten vak? Kies dan voor de Eastpak Back to Work.

Handig laptopvak
Deze Eastpak rugtas Padded Zippl’r is uitgevoerd met laptopvak voor maximaal 13,3 inch laptops. Dat vak voor de laptop is gewatteerd, zodat de laptop of tablet of chromebook goed beschermd wordt. Dit laptopvak bevindt zich in het hoofdvak. In tegenstelling tot de Eastpak Back To Work, die een laptopvak tegen de rug aan heeft zitten en met een rits is af te sluiten.

Regenhoes
Voor alle rugtassen voor school is er eventueel ook nog een Eastpak regenhoes te koop. Die kun je helemaal om de rugtas doen. Daarmee worden de boeken en de laptop niet nat als je onverhoopt overvallen wordt door een bui. Die regenhoes heet de Cory en is te bestellen in onze webshop. Bij het uitchecken kun je die eventueel bij de bestelling doen. De Cory regenhoes is te verkrijgen in twee kleuren. In het zwart, die kost slechts tien euro. Hij is er ook in het zwart, maar dan met een reflecterende print er op, zodat je goed opgemerkt wordt als je door het donker en in de regen moet fietsen. Veiligheid gaat boven alles. Want als het regent ben je toch al zo slecht zichtbaar in het verkeer. Er is trouwens ook nog een Eastpak rugtas OutOfOffice met twee reflecterende strepen op de voorkant. Heel veilig dus.

Additional information

Weight 0,580 kg
Dimensions 40 × 30 × 18 cm
Kleur

Beat Black, Black, Black Denim, Bliss Cloud, Bliss Crystal, Blocked Navy, Bold Taped, Bold Webbed, Camo'ed Dot, Camo'ed Flash, Cloud Navy, Crafty Moss, Emerald Green, Flow Loops, Mellow Mint, Mesh Black Hibi, Nep Gulf, Sunday Grey, Tonal Camo Dark, Tonal Camo Khaki, Triple Denim

Dit zou u ook kunnen interesseren ...

  • Clear
  • Clear
  • Clear
  • Clear
  • Clear
  • Clear
  • Clear