Secrid Premium Collection Miniwallet

 99,95 149,95

Clear

Secrid Premium Collection Miniwallet

De nieuwe Secrid Premium Collection miniwallet is nu te bestellen op onze website. In deze serie zijn verbeterde details verwerkt. Hieronder zijn de eigenschappen te vinden die vernieuwd zijn:

 • Italiaans leer
  Alleen de beste leerkwaliteit van Italiaanse leerambachtslieden wordt gebruikt bij de Secrid Premium Collection. De familiebedrijven waarmee Secrid samenwerkt combineren moderne bevindingen met traditionele methoden.
 • Emboss Lines
  In samenwerking met de Italiaanse partners is het design voor de Emboss Lines tot stand gekomen. De opvallende diepe kleuren en de subtiele glans op de Dusk wallets komen door het vegetable tanning proces. Dit proces wordt ook wel plantaardige looiing genoemd. Het resultaat is prachtig leer, dat nóg rijker wordt naarmate het langer gebruikt wordt.
 • Eerste metalen knop
  Voor het eerst is het gepatenteerde mechanisme van Secrid gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Speciaal ontworpen voor deze collectie. Hiermee is hij van nog hogere kwaliteit en straalt hij degelijkheid uit.
 • CO2 neutraal
  Secrid zet zich in om hun impact op het klimaat te verminderen. Momenteel zijn ze CO2 neutraal door compensatie. Hun doel in de toekomst is om CO2 positief te zijn.
 • Diamanten detail
  In het mechanisme van Secrid is een diamanten patroon te zien. Dit voelbare detail is de final touch voor de roestvrij stalen mechanisme.
 • Nieuwe druksluiting
  Voor de Premium Collectie is ook een speciale druksluiting ontworpen. Deze is geïnspireerd op luxe design tassen en heeft een vlakke bovenkant. Dit zorgt voor een strak profiel.

Naast de miniwallet is de Premium Collection ook gemaakt in de Slimwallet, Twinwallet en Emboss Lines. Heeft u nog vragen over de Secrid? Wij helpen u graag verder. Neem gemakkelijk contact met ons op of stuur ons een Whatsapp via de chat button rechts onderin. Voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Additional information

Dimensions 10,2 × 6,5 × 2,1 cm
Kleur

Basco Brown, Basco Cognac, Basco Navy, Dusk Black, Dusk Dark Brown, Dusk Teal, Emboss Diamond Black, Emboss Lines Black, Emboss Lines Cognac, Emboss Lines Teal, Stitch Floral Black, Stitch Floral Olive