MicMac shopper met vacht

 129,95

Clear

Een vlotte MicMac Bags shopper met een subtiele toevoeging van een stukje vacht op de voorkant. Eindelijk eens wat anders dan normaal. De zachte vacht is in dezelfde kleur als de rest van de tas. Daarvoor valt het niet eens zo heel erg op, maar is het precies voldoende aanwezig om een bijzondere uitstraling te hebben. Het kettinkje maakt het geheel helemaal af. Overigens is dit kettinkje er met wat handigheid wel af te halen. De tas kan worden afgesloten met een bovenrits. Binnenin zitten twee ruime steekvakken en een mogelijkheid om pennen mee te nemen. Tevens zit er een breed ritsvak in de tas. Voorop de tas, onder het klepje met de vacht, zit nog een steekvakje van zo’n 16cm breed en 12cm hoog. Ideaal voor bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Achterop de tas zit ook een breed ritsvak.

Vind je dit model leuk, dan hebben we ook nog de Darwin van Chesterfield Brand. Of de iets eenvoudigere shopper van MicMac Bags.

Deze MicMac shopper met vacht is gemaakt van hoogwaardig volnerf leer. Volnerf leer wordt gekenmerkt door een authentieke structuur. Eventuele gebruikssporen wrijf je gemakkelijk weg door de speciale behandeling die de tas heeft ondergaan. Zo blijft je tas jarenlang zo goed als nieuw. Om de levensduur van het leer en dus van de tas te verlengen is het verstandig om het leer regelmatig te onderhouden. Wij hebben daarvoor een onderhoudsspray van Collonil, dat speciaal bedoeld is voor dit type leer.

Additional information

Dimensions 36 × 31 × 9 cm
Kleur

Black, Brown, Burgundy, Dark brown, Dark Green

Dit zou u ook kunnen interesseren ...

  • Clear