Cowboysbag Cardow Laptoptas

 189,95

Clear

Cowboysbag Cardow laptoptas

De Cowboysbag Cardow is een strakke laptoptas. Deze werktas is ideaal wanneer u een aantal A4-documenten, laptop (max. 15,6 inch) en andere benodigdheden dagelijks mee moet nemen. Door de verschillende vakken aan de buiten- en binnenkant is de Cardow laptoptas georganiseerd in te delen, zodat u niks kwijt raakt. Met de meegeleverde, leren schouderband is de Cardow op twee manier te dragen; aan de schouder en in de hand. De schouderband is verstelbaar zodat hij precies op uw lengte af te stellen is.

Over de Cowboysbag Cardow

De Cardow laptoptas is ideaal in te richten door de verschillende vakken. Hij heeft namelijk twee hoofdvakken. Het eerste vak is voorzien van een extra ritsvak en ruimte om verschillende benodigdheden op te bergen, zoals laptop accessoires, documenten of de lunch. Het tweede hoofdvak heeft een verstevigd laptopvak (15,6 inch) waardoor uw laptop veilig te vervoeren is. Ook dit vak biedt de mogelijkheid om extra spullen mee te nemen. Aan de voorkant is een extra ritsvak te vinden. Aan de achterkant van de tas zit een trolleyband waardoor hij gemakkelijk over het trolleysysteem van uw koffer te schuiven is.

Onderhoud van de laptoptas

Met een juiste verzorging van het leer kunt u jarenlang met de tas vooruit. Daarom raden wij altijd aan om een leren tas te onderhouden met deze Collonil spray. Dit zorgt ervoor dat het leer beschermt is tegen vuil en vocht. Spray de tas voor gebruik in door drie keer een dunne laag te vernevelen, met tussenpozen van 30 minuten. Herhaal dit elke 2 tot 3 maanden zodat uw tas de juiste bescherming heeft tegen vuil en vocht.

Bestel de Cowboysbag Cardow laptoptas

Is dit de tas die bij u past? Bestel hem gemakkelijk en zonder bezorgkosten op onze website. Voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Woont u in regio Nijmegen? Dan bezorgen wij hem persoonlijk dezelfde dag nog aan uw voordeur. Heeft u vragen over de Cardow of had u hem graag willen bekijken? Wij zien u graag in onze winkel in Nijmegen. Hier staan we klaar om u persoonlijk advies te geven. Tip: Neem uw dagelijkse benodigdheden (inclusief laptop) mee om erachter te komen of alles past. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via de telefoon, mail of de chatfunctie rechts onderin.

Additional information

Dimensions 41 × 8 × 28 cm
Kleur

Black, Tan

Laptopmaat

15,6 inch

Dit zou u ook kunnen interesseren ...

  • Clear
  • Clear
  • Clear